NAYAX - készpénz helyettesítő rendszer

Készpénzmentes fizetési rendszer

A szolgáltatásról

Manapság egyre kevesebb ember hordoz magával aprópénzt illetve egyre kevesebben használnak készpénzt, míg a fiatalabbak kényelmesebb, digitális megoldásokkal szeretnek fizetni a szolgáltatásokért, illetve a termékekért. Ezek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a készpénz nélküli fizetés nem a jövő, hanem a jelen.

Ennek érdekében a Nayax VPOS rendszert kínáljuk az önkiszolgáló automatáinkhoz. A Nayax több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a területen. Saját fejlesztésű hardver és szoftver megoldásaival a piacon levő automaták 99%-val kompatibilis, több mint 50 országban van jelem 170 szakértővel.

Nayax EMV által hitelesített és PCI-DSS Level 1 megfelelési tanúsítvánnyal rendelkező szolgáltató, a legmagasabb szintű biztonsági szabványú tanúsítvány, és ezek betartását évente szigorú felülvizsgálat biztosítja

Nayax VPOS terminál

A Nayax VPOS rendszer készpénzmentes fizetési szolgáltatásokat kínál az önkiszolgáló automaták vásárlóinak.

A VPOS egy intelligens értékesítési kártyaleolvasó eszköz, amivel a hagyományos bankkártyás fizetés mellett, előre fizetett feltöltő kártyával, érintésmentes NFC-vel vagy akár mobil applikációval is fizethet.

A vásárlókkal való kommunikáció régóta kihívást jelent a felügyelet,- és készpénz nélküli automaták üzemeltetői számára. A VPOS lehetővé teszi a hangos interakciót a fogyasztóval a saját nyelvén. Ezenkívül két nyelv is megjeleníthető a fogyasztók számára, a navigáció megkönnyítése érdekében.

Nayax VPOS
Elérhetőségek
2030 Érd, Kis-Duna u. 5
+36-23-370-398
info@vendomat.hu
ertekesites@vendomat.hu
Hírlevél
© 1989 - 2021 Vendomat Kft | Adatvédelmi nyilatkozat